03/04/2024 03/04/2024 Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Δημήτριος Χούπης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο. Ο κ. Αρχηγός, ευρισκόμενος στη Λάρισα για να επιθεωρήσει την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ, πραγματοποίησε στάση στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να λάβει την ευλογία του Ποιμενάρχη. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό...
03 Απριλίου, 2024 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 15:36

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Δημήτριος Χούπης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο.

Ο κ. Αρχηγός, ευρισκόμενος στη Λάρισα για να επιθεωρήσει την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ, πραγματοποίησε στάση στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να λάβει την ευλογία του Ποιμενάρχη.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου και του εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι προσεύχεται αδιαλείπτως για όσους τις υπηρετούν.

Προ της αναχωρήσεως του κ. Αρχηγού, ο κ. Ιερώνυμος του προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Αχιλλίου, ενώ ο ενδοξότατος Στρατηγός επέδωσε στον Σεβασμιώτατο μία αναμνηστική πεντάστερη πλακέτα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων