03/06/2020 03/06/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Χαράλαμπος Λαλούσης. Ο σεπτός Ποιμενάρχης καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου και τον συνεχάρη για τα νέα του υψηλά καθήκοντα ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του λαού για τα όσα επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις...
03 Ιουνίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 21:21

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Χαράλαμπος Λαλούσης.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου και τον συνεχάρη για τα νέα του υψηλά καθήκοντα ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του λαού για τα όσα επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο και τα νησιά, όπου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αλλά και χωρίς να έχει χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή, αποτρέπεται η πρωτοφανής ασύμμετρη απειλή και διασφαλίζονται τα σύνορά μας.

Τον κ. Αρχηγό συνόδευε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων