02/09/2020 02/09/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Διευθυντής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Συνταγματάρχης κ. Δημ. Καραθανάσης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν μία σειρά θεμάτων που αφορούν το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της πόλεως, ενώ, προ της αποχωρήσεως του, ο σεπτός μας Ποιμενάρχης επέδωσε στον Συνταγματάρχη το πτυχίο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2020 - 17:32

Ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λαρίσης πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λαρίσης πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Διευθυντής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Συνταγματάρχης κ. Δημ. Καραθανάσης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν μία σειρά θεμάτων που αφορούν το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της πόλεως, ενώ, προ της αποχωρήσεως του, ο σεπτός μας Ποιμενάρχης επέδωσε στον Συνταγματάρχη το πτυχίο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το οποίο ο κ. Καραθανάσης έλαβε με βαθμό Άριστα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων