09/03/2022 09/03/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό στην Λάρισα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία των Τιμίων Δώρων. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ότι ο Θεός περιμένει τον καθένα μας έστω και την τελευταία στιγμή να...
09 Μαρτίου, 2022 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2022 - 13:08

Ο Εορτασμός των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα

Διαδώστε:
Ο Εορτασμός των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό στην Λάρισα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία των Τιμίων Δώρων.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ότι ο Θεός περιμένει τον καθένα μας έστω και την τελευταία στιγμή να μετανοήσει. Ευχήθηκε δε στους πιστούς πλούσια την ευλογία του Θεού στα καλά τους έργα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων