14/02/2022 14/02/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου επισκέφθηκε μαζί με συνοδεία πατέρων τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον Θεοφιλέστατο και τους Πατέρες, τους ξενάγησε στον χώρο του Επισκοπείου, ενημερώθηκε για την μοναστική αδελφότητα τους και τους ευχαρίστησε για την...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:31

Ο Επίσκοπος Ευμενείας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ευμενείας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου επισκέφθηκε μαζί με συνοδεία πατέρων τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον Θεοφιλέστατο και τους Πατέρες, τους ξενάγησε στον χώρο του Επισκοπείου, ενημερώθηκε για την μοναστική αδελφότητα τους και τους ευχαρίστησε για την τιμή της επισκέψεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων