30/01/2022 30/01/2022 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού του Σαββάτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην εορτή της Συνάξεως των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι κήρυξαν το Ορθόδοξο δόγμα πριν αυτό διατυπωθεί στο Σύμβολο της Πίστεως στις Οικουμενικές Συνόδους. Προ της...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2022 - 18:42

O Eσπερινός της εορτής των Τριών Ιεραρχών στον Άγιο Αχίλλιο

Διαδώστε:
O Eσπερινός της εορτής των Τριών Ιεραρχών στον Άγιο Αχίλλιο

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού του Σαββάτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην εορτή της Συνάξεως των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι κήρυξαν το Ορθόδοξο δόγμα πριν αυτό διατυπωθεί στο Σύμβολο της Πίστεως στις Οικουμενικές Συνόδους.

Προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων του παραρτήματος Λαρίσης και ευχήθηκε να έχουν υγεία από Θεού και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων