19/03/2024 19/03/2024 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα 17 Μαρτίου 2024, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου με τη συμμετοχή των ιερέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως και χιλιάδων λαού. Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της ακολουθίας του Εσπερινού μίλησε επικαίρως, ανέγνωσε τη διατεταγμένη...
19 Μαρτίου, 2024 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 11:17

Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα 17 Μαρτίου 2024, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου με τη συμμετοχή των ιερέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως και χιλιάδων λαού.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της ακολουθίας του Εσπερινού μίλησε επικαίρως, ανέγνωσε τη διατεταγμένη από την Εκκλησία μας συγχωρητική ευχή και ευχήθηκε καλό στάδιο νηστείας με αληθινή μετάνοια προς όλους τους πιστούς.

Tην ομιλία του Σεβασμιωτάτου μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων