14/04/2020 14/04/2020 Να κριθούν με επιείκια, ζήτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, σε ότι αφορά τον Μητροπολίτη Κερκύρας και τον Ιερέα στο Κουκάκι για τους οποίους σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά τις προηγούμενες ημέρες. Για τον Εφημέριο του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι είπε ότι είναι ένα έντιμος άνθρωπος. “Καυχώμαστε για τον πατέρα Γεώργιο και για την προσφορά...
14 Απριλίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 19:52

“Ο ιερέας στο Κουκάκι είναι ένας έντιμος άνθρωπος”

Διαδώστε:
“Ο ιερέας στο Κουκάκι είναι ένας έντιμος άνθρωπος”

Να κριθούν με επιείκια, ζήτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, σε ότι αφορά τον Μητροπολίτη Κερκύρας και τον Ιερέα στο Κουκάκι για τους οποίους σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά τις προηγούμενες ημέρες. Για τον Εφημέριο του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι είπε ότι είναι ένα έντιμος άνθρωπος. “Καυχώμαστε για τον πατέρα Γεώργιο και για την προσφορά του στην Εκκλησία” όπως τόνισε χαρακτηριστικά. “Δεν παρέβη τίποτε απο την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Δε δημιούργησε συνθήκες συνωστισμού. Δεν κάλεσε κόσμο μέσα στον ναόν”. Η ΚΥΑ έχει ως σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενθύμισε ο Σεβασμιώτατος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων