03/02/2020 03/02/2020 Τον πολυσέβαστο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προτού μεταβεί στο Γύθειο για να λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του ιδιαιτέρου γραφείου του κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα, έγιναν δεκτοί με αισθήματα αγάπης από τον Γέροντα...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:45

Ο Λαρίσης Ιερώνυμος επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Λαρίσης Ιερώνυμος επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Σπάρτης

Τον πολυσέβαστο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προτού μεταβεί στο Γύθειο για να λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του ιδιαιτέρου γραφείου του κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα, έγιναν δεκτοί με αισθήματα αγάπης από τον Γέροντα Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους διοικήσεως της Μητροπόλεως και τους ευχαρίστησε για την τιμητική τους παρουσία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων