29/01/2020 29/01/2020 Στο Βόλο μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και συλλειτούργησε με άλλους αρχιερείς στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού για την ονομαστική εορτή του οικείου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ανήμερα της εορτής της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε στον κ. Ιγνάτιο να συνεχίσει να έχει καλλίκαρπη...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 18:32

Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δημητριάδος

Διαδώστε:
Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δημητριάδος

Στο Βόλο μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και συλλειτούργησε με άλλους αρχιερείς στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού για την ονομαστική εορτή του οικείου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ανήμερα της εορτής της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε στον κ. Ιγνάτιο να συνεχίσει να έχει καλλίκαρπη Αρχιερατεία και να χαίρεται ανάμεσα στον ευλογημένο κλήρο και λαό που διακονεί.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων