09/08/2021 09/08/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ραψάνης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Μεγάλη Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις καταστρεπτικές πυρκαγιές και στους εμπερίστατους αδερφούς μας και κάλεσε σε συνειδητή προσευχή να απαλλάξει ο Θεός δια πρεσβειών της Παναγίας...
09 Αυγούστου, 2021 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 11:26

Ο Λαρίσης κ. Ιερώνυμος στην Ραψάνη

Διαδώστε:
Ο Λαρίσης κ. Ιερώνυμος στην Ραψάνη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ραψάνης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Μεγάλη Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις καταστρεπτικές πυρκαγιές και στους εμπερίστατους αδερφούς μας και κάλεσε σε συνειδητή προσευχή να απαλλάξει ο Θεός δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του την Πατρίδα μας από το κακό που την καταστρέφει. Προ του Δι’ ευχών ευχήθηκε στους κατοίκους του χωριού, η Παναγία μας να ευλογεί τα καλά τους έργα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων