14/02/2019 14/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στο Γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νικαίας και ευλόγησε την πίτα των εκπαιδευτηρίων παρουσία του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου. Στην προσλαλιά του ο κ. Ιερώνυμος παρότρυνε την μαθητιώσα νεολαία να είναι προσηλωμένη στον σκοπό της εκπαιδεύσεως και μοίρασε ευλογίες τόσο για τα σχολεία, όσο και στους καθηγητές και...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:59

O Μητρ.Λαρίσης κοντά στη μαθητιώσα νεολαία

Διαδώστε:
O Μητρ.Λαρίσης κοντά στη μαθητιώσα νεολαία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στο Γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νικαίας και ευλόγησε την πίτα των εκπαιδευτηρίων παρουσία του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου. Στην προσλαλιά του ο κ. Ιερώνυμος παρότρυνε την μαθητιώσα νεολαία να είναι προσηλωμένη στον σκοπό της εκπαιδεύσεως και μοίρασε ευλογίες τόσο για τα σχολεία, όσο και στους καθηγητές και στους μαθητές. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με αισθήματα ενθουσιασμού από όλους τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευομένους αλλά και από τους συλλόγους γονέων των δύο σχολείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων