31/08/2019 31/08/2019 Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αποστόλου Καλογιάννη στο Δημοτικό Ωδείο της πόλεως μας. Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος πλαισιούμενος από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λαρίσης. Ο Μητροπολίτης κατά το χαιρετισμό του ευχήθηκε στο νέο...
31 Αυγούστου, 2019 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2019 - 17:31

Ο Μητρ.Λαρίσης στην ορκωμοσία Δημάρχου Λαρισαίων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στην ορκωμοσία Δημάρχου Λαρισαίων

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αποστόλου Καλογιάννη στο Δημοτικό Ωδείο της πόλεως μας.

Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος πλαισιούμενος από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λαρίσης.

Ο Μητροπολίτης κατά το χαιρετισμό του ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του προς όφελος των πολιτών αλλά και του τόπου.

Ο νέος Δήμαρχος στο λόγο του παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, τονίζοντας ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον πολίτη, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν και οι επικεφαλείς των υπολοίπων παρατάξεων που συγκροτούν το Δημοτικό Συμβούλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων