08/05/2019 08/05/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος  μετέβη στην Ελασσώνα κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος για να συμμετάσχει ομού μετά του Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στον εορτασμό του Αγίου Αρσενίου, Επισκόπου Ελασσώνος στο φερώνυμο ναό του. Πλήθος πιστών αλλά και οι Άρχοντες του τόπου προσήλθαν να προσκυνήσουν το λείψανο του...
08 Μαΐου, 2019 - 9:26

Ο Μητρ.Λαρίσης στην Ελασσώνα για τον εορτασμό του Αγίου Αρσενίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στην Ελασσώνα για τον εορτασμό του Αγίου Αρσενίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος  μετέβη στην Ελασσώνα κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος για να συμμετάσχει ομού μετά του Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στον εορτασμό του Αγίου Αρσενίου, Επισκόπου Ελασσώνος στο φερώνυμο ναό του.

Πλήθος πιστών αλλά και οι Άρχοντες του τόπου προσήλθαν να προσκυνήσουν το λείψανο του θαυματουργού Αγίου Αρσενίου, για τον οποίον μίλησε μετά την αρτοκλασία ο σεπτός μας Ποιμενάρχης, όστις και χοροστάτησε του τρισαρχιερατικού εσπερινού. Ο Σεβασμιώτατος κ. Χαρίτων ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την τιμητική τους παρουσία και ευχήθηκε να έχουμε όλοι στη ζωή μας τη βοήθεια του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων