26/09/2019 26/09/2019 Ένα σημαντικό έργο που χαρακτηρίζεται «ανάσα», καθώς θα οδηγήσει σε αποσυμφόρηση κεντρικούς οδικούς άξονες της Λάρισας διευκολύνοντας τους διερχόμενους που δεν επιθυμούν να εισέλθουν στην πόλη, παραδόθηκε σήμερα και επίσημα στην κυκλοφορία. Ο λόγος για το έργο «Κατασκευή τμήματος της Παράκαμψης Λάρισας, από τη Β’ Γέφυρα Πηνειού (ΔΕΥΑΛ) έως τη Γεωργική Σχολή (Κόμβος Ε.Ο. Λαρίσης-Τρικάλων με...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 16:35

Ο Μητρ.Λαρίσης στον Αγιασμό του Νέου Ολοκληρωμένου Περιφερειακού Άξονα

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στον Αγιασμό του Νέου Ολοκληρωμένου Περιφερειακού Άξονα

Ένα σημαντικό έργο που χαρακτηρίζεται «ανάσα», καθώς θα οδηγήσει σε αποσυμφόρηση κεντρικούς οδικούς άξονες της Λάρισας διευκολύνοντας τους διερχόμενους που δεν επιθυμούν να εισέλθουν στην πόλη, παραδόθηκε σήμερα και επίσημα στην κυκλοφορία. Ο λόγος για το έργο «Κατασκευή τμήματος της Παράκαμψης Λάρισας, από τη Β’ Γέφυρα Πηνειού (ΔΕΥΑΛ) έως τη Γεωργική Σχολή (Κόμβος Ε.Ο. Λαρίσης-Τρικάλων με την Νότια Περιφερειακή Οδό Λάρισας). Στην χρησιμότητα του έργου αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, όπως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων