27/05/2019 27/05/2019 Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019  εορτή της Γ ´ ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου, στο χωριό Γοργογύριο Τρικάλων, όπου προσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του αοιδίμου Ιωάννου Μπαλατσούκα, πατρός του Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Γραφείου του, Ελλογιμωτάτου Καθηγητού...
27 Μαΐου, 2019 - 10:40

O Mητρ.Λαρίσης στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Γοργογύριο Τρικάλων

Διαδώστε:
O Mητρ.Λαρίσης στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Γοργογύριο Τρικάλων

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019  εορτή της Γ ´ ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου, στο χωριό Γοργογύριο Τρικάλων, όπου προσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του αοιδίμου Ιωάννου Μπαλατσούκα, πατρός του Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Γραφείου του, Ελλογιμωτάτου Καθηγητού κ. Σωτηρίου Μπαλατσούκα. Πλήθος πιστών προσήλθαν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ το θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων Αρχιερέων, στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Αυλώνος κ. Χριστόδουλος και ο Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Προ της απολύσεως ο κ. Μπαλατσούκας ευχαρίστησε όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας για την προσευχητική τους παρουσία, ιδιαιτέρως δε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες που υπεβλήθησαν στον κόπο να παραστούν και να ευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πεφιλημένου του πατρός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων