27/03/2019 27/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παραβρέθηκε στη Χριστιανική Εστία Λαρίσης , προσκλεκλημένος του συμβουλίου αυτής. Ο προέδρος της κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο στον κύκλο επιστημόνων, κάνοντας μία αναφορά στην ιστορία των συναντήσεων τους. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τόσο τον κ. Πρόεδρο, όσο και όλα τα μέλη του...
27 Μαρτίου, 2019 - 10:01

Ο Μητρ.Λαρίσης στον Κύκλο Επιστημόνων της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στον Κύκλο Επιστημόνων της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παραβρέθηκε στη Χριστιανική Εστία Λαρίσης , προσκλεκλημένος του συμβουλίου αυτής. Ο προέδρος της κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο στον κύκλο επιστημόνων, κάνοντας μία αναφορά στην ιστορία των συναντήσεων τους. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τόσο τον κ. Πρόεδρο, όσο και όλα τα μέλη του συμβουλίου, απευθύνθηκε στον κύκλο των επιστημόνων αναπτύσσοντας και αναλύοντας το τέταρτο εωθινό Ευαγγέλιο. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, ενώ στο τέλος όλοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και για τους θεολογικούς του λόγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων