29/09/2019 29/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη χθες στη γειτονική Ελασσώνα προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη κ. Χαρίτωνα. Ο Ποιμενάρχης προσήλθε στο Επισκοπείο της πόλεως, ευχήθηκε στον όμορο αδελφό του έτη πολλά και ευλογημένα και τον συνεχάρη με την ευκαιρία και για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου κατηχητών που έλαβε χώρα την...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 19:15

Ο Μητροπολίτη Λαρίσης ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Ελασσώνος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτη Λαρίσης ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Ελασσώνος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη χθες στη γειτονική Ελασσώνα προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη κ. Χαρίτωνα. Ο Ποιμενάρχης προσήλθε στο Επισκοπείο της πόλεως, ευχήθηκε στον όμορο αδελφό του έτη πολλά και ευλογημένα και τον συνεχάρη με την ευκαιρία και για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου κατηχητών που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως του. Με τη σειρά του ο κ. Χαρίτων ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη μας για τον κόπο στον οποίο υπεβλήθη, λόγω και του φόρτου της ημέρας, και ανταποδίδοντας τις ευχές, τον διαβεβαίωσε ότι πάντοτε θα προσεύχεται στον Ομολογητή Άγιο του ώστε η ποιμαντορία του να είναι αγλαόκαρπη.

Ο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων