19/04/2021 19/04/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης χοροστάτησε στον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός του θανάτου και της μέλλουσας κρίσης καθώς και στην παραδείσια κατάσταση και την κατάσταση της κολάσεως, αφορμώμενος από την...
19 Απριλίου, 2021 - 13:39

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην ενορία της Αναλήψεως στη Λάρισα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην ενορία της Αναλήψεως στη Λάρισα

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης χοροστάτησε στον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός του θανάτου και της μέλλουσας κρίσης καθώς και στην παραδείσια κατάσταση και την κατάσταση της κολάσεως, αφορμώμενος από την παραβολή του πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων