29/12/2022 29/12/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής και τον ενημέρωσε για τα ειδικά συνεργεία καθαρισμού που κατόρθωσαν να αφαιρέσουν τα γκράφιτι που δέσποζαν στην πόλη της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στον ιστορικό Λόφο του Φρουρίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Νταή για αυτή την...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 14:45

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος υποδέχθηκε τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος υποδέχθηκε τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής και τον ενημέρωσε για τα ειδικά συνεργεία καθαρισμού που κατόρθωσαν να αφαιρέσουν τα γκράφιτι που δέσποζαν στην πόλη της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στον ιστορικό Λόφο του Φρουρίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Νταή για αυτή την πρωτοβουλία που είχε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και ευχήθηκε στον κ. Αντιδήμαρχο να έχει μία ευλογημένη νέα χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων