09/06/2023 09/06/2023 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του στις 15 Ιουνίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, λόγω των Συνεδριάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου την επόμενη εβδομάδα, των ονομαστηρίων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, καθώς και του Πανελληνίου Συνεδρίου Στελεχών Ιερών...
09 Ιουνίου, 2023 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 14:41

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του στις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, λόγω των Συνεδριάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου την επόμενη εβδομάδα, των ονομαστηρίων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, καθώς και του Πανελληνίου Συνεδρίου Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων, το οποίο διοργανώνει η Ιερά Σύνοδος στην πόλη των Αθηνών, ο Σεβασμιώτατος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του.

Αντί άλλου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την 15η Ιουνίου θα παραμείνουν κλειστά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων