18/12/2022 18/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη, την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης και αμέσως μετά το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας, απευθυνόμενος στους πιστούς, τόνισε την αξία της πίστης ως προσδοκία της μελλούσης Ζωής και Βασιλείας. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την εκκλησία των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:04

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την αξία της πίστης – Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την αξία της πίστης – Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη, την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης και αμέσως μετά το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας, απευθυνόμενος στους πιστούς, τόνισε την αξία της πίστης ως προσδοκία της μελλούσης Ζωής και Βασιλείας.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την εκκλησία των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης και κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού μίλησε στο εκκλησίασμα για την ποιότητα της πίστεως πέρα και πάνω από υλικά αγαθά, ενώ προ της απολύσεως χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο αυτής π. Δημήτριο Ψαριανό, τιμώντας στο πρόσωπο του το έργο της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων