17/03/2024 17/03/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή της Τυρινής, 17 Μαρτίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην έξωση των Πρωτοπλάστων από τον Παράδεισο και στο δράμα της ανθρωπότητας έκτοτε. Παρακάλεσε δε τους ανθρώπους...
17 Μαρτίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2024 - 18:28

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την έξωση των Πρωτοπλάστων και τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την έξωση των Πρωτοπλάστων και τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή της Τυρινής, 17 Μαρτίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην έξωση των Πρωτοπλάστων από τον Παράδεισο και στο δράμα της ανθρωπότητας έκτοτε. Παρακάλεσε δε τους ανθρώπους να τηρήσουν τα όσα η Εκκλησία επιτάσσει στο πλαίσιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ευχήθηκε να περάσουμε εν μετανοία το στάδιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ώστε να εορτάσουμε με καθαρή ψυχή την λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας.

Ακούστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου:

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων