29/09/2022 29/09/2022 Άγνοια για τη διαρροή του τελικού πορίσματος της ανάκρισης εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη δράση του ιερέα, στους Αγίους Ισιδώρους Αθηνών στον Λυκαβηττό, δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Θεσσαλικού καναλιού TRT. O Σεβασμιώτατος ο οποίος διενήργησε τη σχετική ανάκριση μέχρι το 2017, όταν...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 14:12

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την Ιεραρχία και τις εξελίξεις στον Λυκαβηττό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την Ιεραρχία και τις εξελίξεις στον Λυκαβηττό

Άγνοια για τη διαρροή του τελικού πορίσματος της ανάκρισης εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη δράση του ιερέα, στους Αγίους Ισιδώρους Αθηνών στον Λυκαβηττό, δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Θεσσαλικού καναλιού TRT.

O Σεβασμιώτατος ο οποίος διενήργησε τη σχετική ανάκριση μέχρι το 2017, όταν Αρχιμανδρίτης τότε, τόνισε πως δεν είναι σε θέση να σχολιάσει καθώς δεσμεύεται με Πρωτόκολλο εμπιστευτικότητας.

Αναφέρθηκε παράλληλα στις δράσεις της Μητρόπολης αλλά και την επερχόμενη τακτική συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τις εκλογές σε τέσσερις Μητροπόλεις, από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου, δηλώνοντας πως η Ιερά Σύνοδος είναι ώριμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις της σημερινής εποχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων