01/04/2023 01/04/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου ως της μητέρας του σύμπαντος κόσμου. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης...
01 Απριλίου, 2023 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 20:55

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την Υπεραγία Θεοτόκου ως τη μητέρα του σύμπαντος κόσμου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την Υπεραγία Θεοτόκου ως τη μητέρα του σύμπαντος κόσμου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου ως της μητέρας του σύμπαντος κόσμου.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης όπου προέστη της Ιεράς Αγρυπνίας προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και στο κήρυγμά του τόνισε πως την Παναγία μόνο να την υμνήσουμε και να την δοξάσουμε μπορούμε, καθώς είμαστε πολύ μικροί για να περιγράψουμε το μεγαλείο Της.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων