11/08/2021 11/08/2021 Την Τρίτη 11 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου Κοιλάδος, η οποία έχει πολιούχο τον Άγιο Σπυρίδωνα. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της ανάμνησης του θαύματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος επισκόπου Τριμυθούντος στη νήσο Κέρκυρα κατά των Αγαρηνών το 1716 μ.Χ....
11 Αυγούστου, 2021 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 11:40

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα

Την Τρίτη 11 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου Κοιλάδος, η οποία έχει πολιούχο τον Άγιο Σπυρίδωνα. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της ανάμνησης του θαύματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος επισκόπου Τριμυθούντος στη νήσο Κέρκυρα κατά των Αγαρηνών το 1716 μ.Χ.

Στην συνέχεια ακολούθησε όπως ορίζει το τυπικό της ημέρας η Μεγάλη Παράκληση προς την Παναγία μας. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ξεκινώντας από το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος, αναφέρθηκε στην αντοχή που πρέπει να έχουμε στη ζωή στις δυσκολίες έτσι ώστε να καλλιεργούμαστε και να αναδεικνυόμαστε άνθρωποι του Θεού.

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων