18/02/2024 18/02/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου, 18 Φεβρουαρίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέδειξε την συμπεριφορά της Χαναναίας αλλόθρησκης μάνας, που η αγάπη και ο πόνος για το παιδί της υποχρέωσαν τον Χριστό...
18 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 13:42

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου, 18 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέδειξε την συμπεριφορά της Χαναναίας αλλόθρησκης μάνας, που η αγάπη και ο πόνος για το παιδί της υποχρέωσαν τον Χριστό να καμφθεί και να κάνει το θαύμα.

Το αντιδιέστειλε δε με τα όσα εκφυλιστικά της μητρότητας απεργάζονται συγκεκριμένες ομάδες προκαλώντας ακόμα και νομοθετικές παρεμβάσεις.

Ευχήθηκε πλούσια την ευλογία του Αγίου Θεού στη ζωή των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων