10/08/2021 10/08/2021 Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Νέων Καρυών χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Παράκληση προς την Παναγία μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από την ευαγγελική περικοπή της Παρακλήσεως αναφέρθηκε στην ταπείνωση της Παναγίας αλλά και στο θείο έργο της σάρκωσης του Χριστού. Μετά την...
10 Αυγούστου, 2021 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 13:53

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην Ιερά Παράκληση στις Νέες Καρυές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην Ιερά Παράκληση στις Νέες Καρυές

Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Νέων Καρυών χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Παράκληση προς την Παναγία μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από την ευαγγελική περικοπή της Παρακλήσεως αναφέρθηκε στην ταπείνωση της Παναγίας αλλά και στο θείο έργο της σάρκωσης του Χριστού.

Μετά την απόλυση οι πιστοί έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου ανταλλάσοντας ευχές για το Πάσχα του καλοκαιριού που σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων