03/08/2021 03/08/2021 Στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου – Κοιμήσεως της Θεοτόκου Στομίου, χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η αδελφότητα της Μονής. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον κανόνα της Μικρής Παράκλησης της Παναγίας και στο πρόσωπο της Θεοτόκου, η...
03 Αυγούστου, 2021 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 9:32

Ο μητροπολίτης Λαρίσης στην Κομνήνειο Μονή για την Παράκληση

Διαδώστε:
Ο μητροπολίτης Λαρίσης στην Κομνήνειο Μονή για την Παράκληση

Στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου – Κοιμήσεως της Θεοτόκου Στομίου, χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η αδελφότητα της Μονής.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον κανόνα της Μικρής Παράκλησης της Παναγίας και στο πρόσωπο της Θεοτόκου, η οποία προβάλλεται ως Αυτή που προστρέχει όταν οι λογισμοί και τα πάθη μας ξεσηκώνουν εναντίον του προστάγματος του Αγίου Θεού.
Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε η Παναγία μας να ευλογεί την αδελφότητα στα καλά της έργα και να την ενισχύει στον αγώνα της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων