31/01/2024 31/01/2024 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρέστη στην εκδήλωση, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Γεωργίου Ρουπακιά. Ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε στα μέλη του ΣΘΕΘ να έχουν μία ευλογημένη χρονιά...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 13:14

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρέστη στην εκδήλωση, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Γεωργίου Ρουπακιά.

Ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε στα μέλη του ΣΘΕΘ να έχουν μία ευλογημένη χρονιά και να προσπαθήσουν, παρόλες τις δυσκολίες που έχουν βρει τον τόπο μας από τις καταστροφικές πλημμύρες με συνέπεια πολλές από τις επιχειρήσεις να έχουν πληγεί, να συνεχίσουν να βοηθούν την τοπική κοινωνία με τον τρόπο που ο καθένας κρίνει και δύναται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων