01/05/2022 02/05/2022 Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον Αναστάσιμο εσπερινό της εορτής. Στο κήρυγμα του, ο Ποιμενάρχης μας μίλησε για την καλή απιστία του Αποστόλου Θωμά, ενώ ευχαρίστησε τόσο την Ηγουμένη της Μονής, Αδελφή Μαρία, όσο και τη συνοδεία της για τους κόπους και τις προσπάθειες που...
01 Μαΐου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 2:04

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον Αναστάσιμο εσπερινό της εορτής.

Στο κήρυγμα του, ο Ποιμενάρχης μας μίλησε για την καλή απιστία του Αποστόλου Θωμά, ενώ ευχαρίστησε τόσο την Ηγουμένη της Μονής, Αδελφή Μαρία, όσο και τη συνοδεία της για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ολοκλήρωση του Καθολικού.

Παρέστησαν αρκετοί προσκυνητές και φίλοι του Μοναστηριού, καθώς και ο Βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.α.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων