12/03/2023 12/03/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Χάλκης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία σήμερα Κυριακή Β’ Εβδομάδος των Νηστειών, 12 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από τους φίλους του παραλυτικού, οι οποίοι κοπίασαν για χάρη του αλλά και από τη συγκινητική...
12 Μαρτίου, 2023 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2023 - 16:55

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Χάλκης την Β’ Κυριακή Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Χάλκης την Β’ Κυριακή Νηστειών

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Χάλκης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία σήμερα Κυριακή Β’ Εβδομάδος των Νηστειών, 12 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από τους φίλους του παραλυτικού, οι οποίοι κοπίασαν για χάρη του αλλά και από τη συγκινητική προσφορά ιδίως των νέων παιδιών που μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα των Τεμπών έσπευσαν να προσφέρουν αίμα, αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να συμβαίνει κάτι θλιβερό για να βγάζουμε τον καλό μας εαυτό και να δείχνουμε καλοσύνη.

Τόνισε δε ότι η χαρά της καλοσύνης διαχέεται στην κοινωνία και την αλλάζει, ενώ η πικρία του ατομισμού και της αδιαφορίας την καταστρέφει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων