01/11/2019 01/11/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων του ομωνύμου χωριού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής των Αγίων. Οι ευλογημένοι κάτοικοι της κωμοπόλεως προσήλθαν για να ανάψουν ευλαβικά το κερί τους, να ασπαστούν την Εικόνα των προστατών τους και να τους παρακαλέσουν για την πνευματική και την σωματική υγεία...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 13:22

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στο ομώνυμο χωριό των Αγίων Αναργύρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στο ομώνυμο χωριό των Αγίων Αναργύρων

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων του ομωνύμου χωριού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής των Αγίων.

Οι ευλογημένοι κάτοικοι της κωμοπόλεως προσήλθαν για να ανάψουν ευλαβικά το κερί τους, να ασπαστούν την Εικόνα των προστατών τους και να τους παρακαλέσουν για την πνευματική και την σωματική υγεία τους.

Στο κήρυγμα του ο Ποιμενάρχης λαμβάνοντας αφορμή από τα αναγνώσματα της εορτής, μίλησε για τα δόγματα της πίστεως μας και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς να έχουν την ευλογία των Αγίων Αναργύρων στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων