02/05/2023 02/05/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Σωτηρίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του παίρνοντας αφορμή από την Ευαγγελική περικοπή, αναφέρθηκε στην έννοια του «λύχνου» και ανέδειξε το πως ο Μέγας Αθανάσιος και οι Άγιοι Επίσκοποι της Εκκλησίας μας είναι...
02 Μαΐου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 20:43

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σωτηρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σωτηρίου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Σωτηρίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του παίρνοντας αφορμή από την Ευαγγελική περικοπή, αναφέρθηκε στην έννοια του «λύχνου» και ανέδειξε το πως ο Μέγας Αθανάσιος και οι Άγιοι Επίσκοποι της Εκκλησίας μας είναι φως του κόσμου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον ιερέα του χωριού π. Βασίλειο Γούλα. Ευχήθηκε δε ο προστάτης της ενορίας Άγιος Αθανάσιος να σκέπει και να ευλογεί το Σωτήριο με τους ευλαβείς ενορίτες του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων