25/07/2023 26/07/2023 Μετά την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος, όπου τέλεσε προσκεκλημένος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, την Πανήγυρι πάντων των Βατοπεδινών Αγίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, διερχόμενος από Χαλκιδική, μετέβη στην Ιερά Μόνη Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμυλίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Μονή, ο...
25 Ιουλίου, 2023 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 0:49

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον τάφο του Προηγουμένου της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αρχιμανδρίτου Αιμιλιανού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον τάφο του Προηγουμένου της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αρχιμανδρίτου Αιμιλιανού

Μετά την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος, όπου τέλεσε προσκεκλημένος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, την Πανήγυρι πάντων των Βατοπεδινών Αγίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, διερχόμενος από Χαλκιδική, μετέβη στην Ιερά Μόνη Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμυλίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Μονή, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Προηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμανδρίτη κυρού Αιμιλιανού.

Οι αδελφές υποδέχθηκαν προφρόνως τον Σεβασμιώτατο και είχαν εποικοδομητική συζήτηση μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποδοχή Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (BINTEO)

Πανήγυρις για την Σύναξη των Βατοπαιδινών Πατέρων

Ομιλίες στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου για τη σημασία της παρουσίας των Αγίων (BINTEO)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων