28/12/2023 28/12/2023 Στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας έγινε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημητρίου Κουρέτα και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου. Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος, εκ μέρους και τον παρευρισκομένων Ιεραρχών της Θεσσαλίας, συνεχάρη όλους για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα Περιφερειακή...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 9:46

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας έγινε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημητρίου Κουρέτα και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος, εκ μέρους και τον παρευρισκομένων Ιεραρχών της Θεσσαλίας, συνεχάρη όλους για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα Περιφερειακή αρχή, ώστε όλοι μαζί να εργαστούνε για την “ανάσταση” της Θεσσαλίας, ενώ επισήμανε ότι όλες οι Μητροπόλεις της Θεσσαλίας είναι στη διάθεση της Περιφέρειας για συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Η ορκωμοαία έγινε παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Αρχηγού ΑΤΑ Αντιπτεράρχου Γεωργίου Φασούλα, του εκπροσώπου του Διοικητού της 1ης Στρατιάς, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή, Βουλευτών, αλλά και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων