29/09/2023 29/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον Αγιασμό σε σχολεία της Γιάννουλης, της Φαλάνης και του Τυρνάβου. Προ του δι’ ευχών ο Ποιμενάρχης μίλησε καταλλήλως στους μαθητές, αναλύοντάς τους τη μεγαλύτερη δύναμη που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο “το μυαλό”, το οποίο αναπτύσσεται μέσα από την διαρκή μάθηση και γνώση και σε...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 12:32

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τον Αγιασμό σε σχολεία της Γιάννουλης, της Φαλάνης και του Τυρνάβου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τον Αγιασμό σε σχολεία της Γιάννουλης, της Φαλάνης και του Τυρνάβου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον Αγιασμό σε σχολεία της Γιάννουλης, της Φαλάνης και του Τυρνάβου.

Προ του δι’ ευχών ο Ποιμενάρχης μίλησε καταλλήλως στους μαθητές, αναλύοντάς τους τη μεγαλύτερη δύναμη που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο “το μυαλό”, το οποίο αναπτύσσεται μέσα από την διαρκή μάθηση και γνώση και σε συνδυασμό με το φιλότιμο ή αλλιώς “καρδιά” όπως λέει ο λαός μας καταφέρνουν τα πάντα απέναντι στην άλογη κτίση και υποτάσσουν ακόμα και τις φυσικές δυνάμεις.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων