04/11/2022 04/11/2022 Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, παρουσία της Διοίκησης και των μαθητών του Ομίλου. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ δραστηριοποιείται δυναμικά στη Θεσσαλία σε ένα υπερσύγχρονο κτήριο στην «καρδιά» της Λάρισας. Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρίσκεται κοντά στους νέους της Λάρισας και της ευρύτερης...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 11:44

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τον Αγιασμό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τον Αγιασμό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, παρουσία της Διοίκησης και των μαθητών του Ομίλου.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ δραστηριοποιείται δυναμικά στη Θεσσαλία σε ένα υπερσύγχρονο κτήριο στην «καρδιά» της Λάρισας.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρίσκεται κοντά στους νέους της Λάρισας και της ευρύτερης Θεσσαλίας (Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καλαμπάκα) αναβαθμίζοντας τις σχολές ΙΕΚ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και προσφέροντας ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων