28/05/2020 28/05/2020 Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 στις 8 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Ιερά Παράκληση αποτελεί πνευματική προσπάθεια συμπαράστασης...
28 Μαΐου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 21:22

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης θα τελέσει Παράκληση για τις Πανελλαδικές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης θα τελέσει Παράκληση για τις Πανελλαδικές

Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 στις 8 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Ιερά Παράκληση αποτελεί πνευματική προσπάθεια συμπαράστασης της Ιεράς Μητροπόλεως προς όλους τους υποψηφίους και τις οικογένειες τους. Σας περιμένουμε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων