21/03/2021 21/03/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νικαίας τέλεσε τον Αναστάσιμο Εσπερινό της Κυριακής της Ορθοδοξίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Στον εσπερινό έψαλλαν οι πρωτοετείς μαθητές του παραρτήματος Νικαίας, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς « Ο Άγιος Αχίλλιος». Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώατος αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή...
21 Μαρτίου, 2021 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 10:12

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους πρωτοετείς μαθητές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους πρωτοετείς μαθητές

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νικαίας τέλεσε τον Αναστάσιμο Εσπερινό της Κυριακής της Ορθοδοξίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Στον εσπερινό έψαλλαν οι πρωτοετείς μαθητές του παραρτήματος Νικαίας, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς « Ο Άγιος Αχίλλιος».

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώατος αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή της Αναστηλώσεως των Θείων και Ιερών Εικόνων και ανέπτυξε το Ορθόδοξο Δόγμα περί της τιμητικής προσκυνήσεως των Ιερών Σεβασμάτων.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους μαθητές και τους δασκάλους τους για την προσπάθειά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων