08/11/2020 08/11/2020 Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή των Αγίων Αρχαγγέλων το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα της νέας ΚΥΑ. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η εορτή των Αρχαγγέλων είναι η κατεξοχήν εορτή που...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 13:40

“Ο πνευματικός κόσμος είναι πολύ εντονότερος και πραγματικός”

Διαδώστε:
“Ο πνευματικός κόσμος είναι πολύ εντονότερος και πραγματικός”

Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή των Αγίων Αρχαγγέλων το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα της νέας ΚΥΑ.

Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η εορτή των Αρχαγγέλων είναι η κατεξοχήν εορτή που μας κάνει να κατανοούμε πώς αυτά που δεν βλέπουν τα χοϊκά μάτια μας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αντιλαμβανόμαστε και ότι ο άυλος κόσμος, ο πνευματικός, είναι πολύ εντονότερος και πραγματικός από τον κόσμο τον οποίο εμείς ως άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων