03/05/2021 03/05/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέου Περιβολίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, ημέρα που εορτάζει η αγία μας Εκκλησία τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην τιμή με την οποία η αγία μας Εκκλησία περιβάλλει τους μάρτυρες...
03 Μαΐου, 2021 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2021 - 17:09

Ο Σεβασμιώτατος στον Άγιο Γεώργιο Νέου Περιβολίου

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος στον Άγιο Γεώργιο Νέου Περιβολίου

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέου Περιβολίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, ημέρα που εορτάζει η αγία μας Εκκλησία τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην τιμή με την οποία η αγία μας Εκκλησία περιβάλλει τους μάρτυρες της πίστεώς μας και τόνισε τις προϋποθέσεις με τις οποίες οι μάρτυρες οδηγήθηκαν στο μαρτύριο και ποιούς μάρτυρες αναγνώρισε ως αγίους η Εκκλησία μας.

Προ της απολύσεως, ο Ποιμενάρχης χειροθέτησε με το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου, τον προϊστάμενο του Ναού πατέρα Ιωάννη Παπαϊωάνου, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους ενορίτες του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων