27/06/2019 27/06/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας που συμπλήρωσε 54 χρόνια ζωής αφού ιδρύθηκε το 1965 στη Λάρισα. Όπως αναφέρεται στο καταστατικό του το σωματείο “επιδιώκει τη συγκέντρωση ,αξιοποίηση και προβολή, καθώς και κατοχύρωση του Έργου του Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού κόσμου της Θεσσαλίας...
27 Ιουνίου, 2019 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2019 - 20:38

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας στον Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας στον Μητρ. Λαρίσης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας που συμπλήρωσε 54 χρόνια ζωής αφού ιδρύθηκε το 1965 στη Λάρισα. Όπως αναφέρεται στο καταστατικό του το σωματείο “επιδιώκει τη συγκέντρωση ,αξιοποίηση και προβολή, καθώς και κατοχύρωση του Έργου του Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού κόσμου της Θεσσαλίας ,τη διεκδίκηση της αποκαταστάσεως των Εργατών του Πνεύματος,την άνοδο της πολιτιστικής στάθμης του Συνόλου, με προγραμματισμό επιδιώξεων κι εκδηλώσεων ,που θα εξασφαλίσουν και θ’ αναπροσανατολίσουν προς την πρόοδο και την ευημερία ,το δυναμικό της εθνοτοπικής κουλτούρας ως παράγοντος ζωής”.

Μετά από μισό και πλέον αιώνα ζωής και δράσης ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας παραμένει ενεργός πυρήνας της πολιτιστικής ζωής της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας ,προσανατολισμένος σταθερά στην προαγωγή των Γραμμάτων και των Τεχνών και υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων