11/04/2022 11/04/2022 Σε κατανυκτικό κλίμα τελέσθηκε το εσπέρας της Κυριακής Ε’ Εβδομάδος των Νηστειών ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Προσκεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικόδημος Αγαθονίκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς. Η ομιλία του π....
11 Απριλίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 21:58

Ομιλία Αρχιμ. Νικοδήμου Αγαθονίκου: “Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία και μηνύματα από τον βίο της”

Διαδώστε:
Ομιλία Αρχιμ. Νικοδήμου Αγαθονίκου: “Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία και μηνύματα από τον βίο της”

Σε κατανυκτικό κλίμα τελέσθηκε το εσπέρας της Κυριακής Ε’ Εβδομάδος των Νηστειών ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Προσκεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικόδημος Αγαθονίκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς.

Η ομιλία του π. Νικοδήμου είχε ως θέμα ”Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία και μηνύματα από τον βίο της”.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον ομιλητή για τον μεστό νοημάτων λόγο του, ευχήθηκε δε στους πιστούς Καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων