30/01/2024 30/01/2024 Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος θα μιλήσει με θέμα «Τα νιάτα είναι πλασμένα για ηρωισμό. Νέοι και Ιεραποστολή», το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Θεοφιλέστατο κ. Χρυσόστομο θα πραγματοποιηθεί με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου  κ....
30 Ιανουαρίου, 2024 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2024 - 18:17

Ομιλία Επισκόπου Μπουκόμπας με θέμα «Τα νιάτα είναι πλασμένα για ηρωισμό. Νέοι και Ιεραποστολή», στις 3 Φεβρουαρίου

Διαδώστε:
Ομιλία Επισκόπου Μπουκόμπας με θέμα «Τα νιάτα είναι πλασμένα για ηρωισμό. Νέοι και Ιεραποστολή», στις 3 Φεβρουαρίου

Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος θα μιλήσει με θέμα «Τα νιάτα είναι πλασμένα για ηρωισμό. Νέοι και Ιεραποστολή», το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Θεοφιλέστατο κ. Χρυσόστομο θα πραγματοποιηθεί με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου  κ. Ιερωνύμου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:30 στην αίθουσα Επιούσιος του Επισκοπείου επί της οδού Ιωαννίνων 3 στη Λάρισα. Σκοπός της συνάντησης είναι η καλλιέργεια της ιεραποστολικής συνείδησης στο λαό του Θεού και την καλύτερη συμπαράσταση στην Εξωτερική Ιεραποστολή.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων