08/04/2019 08/04/2019     Ομιλία στην ιερά Μητρόπολη Λαρίσης πραγματοποίησε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Επιφάνιος Οικονόμου εστιάζοντας στο θέμα της μετάνοιας. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Απριλίου, Δ’ των Νηστειών, την οποία η Εκκλησία μας έχει αφιερώσει στον Άγιο Ιωάννη της Κλίμακος, πραγματοποιήθηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Προσκεκλημένος...
08 Απριλίου, 2019 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 17:42

π. Επιφάνιος Οικονόμου: Τίποτα δεν έχει σημασία χωρίς τη Μετάνοια

Διαδώστε:
π. Επιφάνιος Οικονόμου: Τίποτα δεν έχει σημασία χωρίς τη Μετάνοια

    Ομιλία στην ιερά Μητρόπολη Λαρίσης πραγματοποίησε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Επιφάνιος Οικονόμου εστιάζοντας στο θέμα της μετάνοιας. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Απριλίου, Δ’ των Νηστειών, την οποία η Εκκλησία μας έχει αφιερώσει στον Άγιο Ιωάννη της Κλίμακος, πραγματοποιήθηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Επιφάνιος Οικονόμου, ο οποίος με μεστό και θεολογικό λόγο ανέλυσε στο εκκλησίασμα τη σημασία της μετάνοιας στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου. Χαρακτηριστικά είπε πώς όλα τα αγαθά στον κόσμο και οι καλές πράξεις όπως η φιλανθρωπία, η συγχώρεση, η ελεημοσύνη, η αγάπη, κλπ δεν έχουν σημασία χωρίς τη μετάνοια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων