25/03/2024 25/03/2024 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην αλήθεια των υποσχέσεων του Θεού ο οποίος πραγματοποιεί όσα λέει. Υποσχέθηκε τη σωτηρία και τη λύτρωση στο...
25 Μαρτίου, 2024 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 16:48

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην αλήθεια των υποσχέσεων του Θεού ο οποίος πραγματοποιεί όσα λέει. Υποσχέθηκε τη σωτηρία και τη λύτρωση στο ανθρώπινο γένος και την προσέφερε συνεργαζόμενος με την Υπεραγία Θεοτόκο. Αλλά και στο γένος μας υποσχέθηκε ελευθερία και δόξα και το πραγματοποίησε τη σημερινή ημέρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων