17/09/2022 17/09/2022 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Σοφίας και των τριών Θυγατέρων Αυτής, του υπό ανέγερση Ιερού Ναού Της του Θεού Σοφίας Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στην Θεία Λειτουργία μετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς π. Ιγνάτιος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 20:36

Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Σοφίας στη συνοικία της Χαραυγής

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Σοφίας στη συνοικία της Χαραυγής

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Σοφίας και των τριών Θυγατέρων Αυτής, του υπό ανέγερση Ιερού Ναού Της του Θεού Σοφίας Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στην Θεία Λειτουργία μετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς π. Ιγνάτιος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων Ραψάνης π. Βαρθολομαίος και ιερείς της Μητροπόλεως.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός του μαρτυρίου και στην προσδοκία της αιωνιότητας κοντά στον Χριστό.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε Αρτοκλασία την οποία προσέφεραν ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των τριτέκνων Λαρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων