25/11/2022 25/11/2022 Μεγάλος ο αριθμός των ευλαβών προσκυνητών που προσήλθαν στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού στη Λάρισα, το οποίο διοικείται από διαχειριστική επιτροπή με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Λαρίσης Αρχιμανδρίτη κ. Ιγνάτιο Μουρτζανό. Οι πιστοί Χριστιανοί με αισθήματα ευλαβείας και αληθινής αγάπης προς τον εορταζόμενο Άγιο, που εξακολουθεί ακόμη και σε τούτες τις ημέρες...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 21:02

Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Στυλιανού στη Λάρισα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Στυλιανού στη Λάρισα

Μεγάλος ο αριθμός των ευλαβών προσκυνητών που προσήλθαν στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού στη Λάρισα, το οποίο διοικείται από διαχειριστική επιτροπή με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Λαρίσης Αρχιμανδρίτη κ. Ιγνάτιο Μουρτζανό.

Οι πιστοί Χριστιανοί με αισθήματα ευλαβείας και αληθινής αγάπης προς τον εορταζόμενο Άγιο, που εξακολουθεί ακόμη και σε τούτες τις ημέρες της πνευματικής αποστασίας να προστατεύει τα βρέφη, τα νήπια και τα μικρά παιδιά και να ευλογεί τους νέους γονείς στο έργο τους και τη ζωή τους, περίμεναν υπομονετικά για να προσκυνήσουν το χαριτόβρυτο Λείψανο και την αγία του Εικόνα.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στη βιωτή του Αγίου Στυλιανού, ενώ εστίασε στον τρόπο ανατροφής των παιδιών.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο στην παρισταμένη Βουλευτή κ. Στυλιανή Μπίζιου, όσο και σε όλους τους προσκυνητές να έχουν στη ζωή τους τη χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού και του φύλακος και προστάτη των παιδιών και των νηπίων, Οσίου Στυλιανού.

 

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων