15/06/2021 15/06/2021 Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών Τυρνάβου τελέσθηκε ο πολυαρχιερατικός Εσπερινός των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Σύρου, Τήνου και...
15 Ιουνίου, 2021 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 8:56

Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Λαρίσης

Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών Τυρνάβου τελέσθηκε ο πολυαρχιερατικός Εσπερινός των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Σύρου, Τήνου και Μυκόνου κ. Δωροθέου και του Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου. Τον Θείο Λόγο υπούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικόδημος Γαλιάτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην οσιακή βιοτή του Αγίου και τα χαρίσματα που στράτευσε στη διακονία της Εκκλησίας.

Παρευρέθησαν εφημέριοι και εκκλησιαστικά συμβούλια από τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Τυρνάβου και Αμπελώνα. Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος διήνειμε τους ευλογηθέντες άρτους και δέχθηκε τις ευχές του ιερού κλήρου και του πιστού λαού της πόλεως του Τυρνάβου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων